Concert UNPLUGG ME - Scoate-mă din priză!

Gabi ,,Guriță” Nicolau, cunoscutul vocalist al trupei KRYPTON, însoțit de prietenii și colegii săi, Șerban Matei și Marina Pîngulescu vor crea o seară ELECTRIZANTĂ într-o prezentare acustică, vioară, chitară acustică și voce, vineri, 6 martie 2015, la Timeless, în Constanța. 

Trupa UNPLUGG ME este constituită din muzicieni cu o vastă experiență și pregătire muzicală. Posesor al unei voci excepţionale, prezent în Top 5 al vocilor masculine din rock-ul românesc, Gabi “Guriță” Nicolau a activat de-a lungul timpului în trupele KRYPTON, DIRECȚIA 5, VOLTAJ și QUARTZ, cariera sa artistică incluzând și participarea la două opere rock scrise și puse în scenă în România post-decembristă: “Lanțurile” (1992), alături de trupa Krypton și “Hyperion” (1994), alături de trupa Haron din Satu Maru. Din 2015, “Guriță” devine noul vocalist al renumitei trupe de hard & heavy, MADDRIVEN, cu care va susține deja primele concerte începând cu luna aprilie.  Alături de Gabi, în trupa UNPLUGG ME și-au găsit perfect locul Șerban Matei – chitară acustică, care studiază chitara de la vârsta de 8 ani, licențiat al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti (Conservator), având numeroase concerte și colaborări cu personalități ale muzicii naționale și internaționale și Marina Pîngulescu – vioară, licențiată a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, având la activ numeroase premii și concerte internaționale (Germania, Franța, Spania, Italia, Elveția, Turcia etc), colaborator al Filarmonicii din Pitești.

Maniera de interpretare, repertoriul și abordarea inedită a melodiilor au găsit puntea de legătură cu sufletul publicului, dovadă fiind concertele avute până în prezent care au confirmat succesul trupei UNPLUGG ME.

MEMBRI:
Gabi “Guriță” Nicolau – voce
Șerban Matei – chitară acustică
Marina Pîngulescu – vioară

GEN: Acustic rock






Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Lucia Tarase - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger