Lansarea oficială a revistei CUVINTE


Pe data de 28 februarie 2015, va avea loc lansarea oficială a revistei CUVINTE, parte activă a INSTITUTULUI DE CULTURĂ ȘI EDUCAȚIE CREATIV (un nou sistem de promovare și dezvoltare a valorilor, prin activități de responsabilizare socială), un eveniment socio-cultural cu valențe premium, la care sunt așteptați peste 300 de invitați cu stil, din peisajul constănțean. O nouă publicație high-class, bimestrială, de artă, cultură și stil urban. Concept unic în Constanța, care ne dezvăluie o abordare progresistă, atât în sfera culturală, cât și a tehnologiei și entertainment-ului. Conținutul editorial 100% mai mult decât cuvinte, menține atenția și interesul publicului larg, având un potențial nelimitat. 

Plecând de la peisajul românesc de altădată în decor contemporan și până la cel mai inteligent și actual stil de viață îmbrăcat cu accente vintage, modelele inspiraționale propuse de revistă surprind frumosul în toate formele sale. Fiecare număr prezintă un univers de calitate, într-un registru caracterizat de unicitate. Evenimente culturale, recenzii de cărți și filme, povești despre oameni valoroși, interviuri cu personalități care fac lucrurile să funcționeze la cote înalte în România, tendințe din mediul de afaceri, cele mai atractive destinații turistice și apariții artistice postmoderniste, sunt câteva din temele surprinse.
Pentru primul număr, Limited Edition, revista CUVINTE are ca țintă realizarea unui link emoțional cu publicul, oferind un rol activ fiecărui articol. Pe viitor, publicația va lua amploare, inițiatorii proiectului dorind să realizeze și un format bilingv româno-englez.

Lansarea revistei CUVINTE este susținută de un concert live Alex Florea. Organizatorii au pregătit momente surpriză din aria divertismentului, menite să capteze interesul invitaților. Evenimentul este prezentat de actorul Nicodim Ungureanu și de actrița Lana Moscaliuc. De la petrecere nu se va sustrage nici creatoarea conceptului, Mona Lisa. Unii dintre oamenii frumoși care vor urca pe rampa de lansare a noului trend în materie de publicație sunt: Oreste Teodorescu, Florentina Mușat, Radu Popescu, Ana Bănică, Mihaela și Cristian Pațachia, Octavian Liviu Vasile, Lia Opriș, Iulian Grigore, Oana Stan, Cristina Steliana Mihailovici, Doina Suciu, Matei Florin D. și alții.





Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Lucia Tarase - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger